HÍREK&CIKKEK LUCY HALE LETÖLTÉSEK GALÉRIA REGISZTRÁCIÓ

Welcome message

Köszöntök mindenkit Magyarország első számú Lucy Hale színésznővel foglalkozó oldalán. Itt teljes mértékben megismerheted a Hazug csajok társasága főszereplőjét illetve egy kicsit a sorozatba is betekintést nyerhetsz. Érdemes minden nap benézned, hogy elsőként értesülj a vele kapcsolatos hírekről, cikkekről, valamint ajánlanám a letöltések menüpontot, ahol belekezdhetsz a sorozatba is.

 
Current projects
PRETTY LITTLE LIARS
2010-2017
A sorozat központjában öt lány (Aria, Hanna, Emily, Spencer, Alison) áll, akik közül az egyikük, Alison egy rejtélyes éjszaka után eltűnik és nem találják többő sehol. A lányok eltávolodtak egymástól, de egy évvel később hirtelen rejtélyes üzeneteket kapnak egy titkos A-tól, akiről nem tudják, ki az, majd újra összehozza őket..
MARK. GIRL
2013-2017
A mark. girl egy kozmetikumokat, kiegészítőket és ruhákat tartalmazó cég, aminek 2014-től Lucy Hale lett a reklámarca. A kollekció által rengeteg kép készül Lucyről és egyre több reklámban tűnik fel a mark. girl ruháiban és kiegészítőiben. A kozmetikumokat pedig az Avon webshopban és a katalógusokból lehet megrendelni.
DUDE
2017
Lucy Lily személyében mutatkozik meg, a film története szerint egy csapatnyi tinédzser lánynak meg kell tanulnia megküzdeni az élet nehézségeivel a gimi után. Vajon sikerül nekik?
CASETIFY
2017
Hallottál már arról a Casetify márkáról, aminek Lucy Hale a reklámarca? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy megismerd, ugyanis olyan telefontokokat terveznek, aminek biztosan te sem tudnál ellenállni! A kreatív és művészi tokon át, egészen a cukikig, mind-mind kivétel nélkül hihetetlenül jól néz ki!
 
Chat box
 
Affiliates

   

   

   

16/12

 
About the site

 Szerkesztő: Mia
 Téma: Lucy Hale
 URLlucy-hale.gportal.hu
 Nyitás: 2017 január 21
 Elérhetőség: @
 Ajánlott böngésző: Google Chrome
 Szolgáltató: Gportal & SoSugary

Az oldal 2017 január 21-én nyílt meg, abból a célból, hogy a Lucy Hale rajongók vagy a Prett Little Liars kedvelői informálódjanak a legfrissebb hírekről és cikkekről, ami megjelenik. Az oldalon minden saját készítésű, fordítású, eltulajdonításuk tilos!
 
Spotlight

 
Official links
 
Latest images

 
Competition

 

Lucy Hale

Karen Lucille Hale 1989 június 14-én született Julie Knight és Preston Hale harmadik gyermekeként, a Tennessee állambeli Memphisben. Nevét az egyik dédnagymamájáról kapta. Édesanyja nővérként dolgozik. Van egy nővére, Maggie, és egy féltestvére, Kirby. Lucy a legfiatalabb gyerek. Sokáig magántanuló volt, színész és énekórákra járt.

» ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK

- Karrier
- Kiskorában
- Évről évre

» ÉRDEKESSÉGEK

- Tetoválások
Ice Bucket Challenge
- Tudtad?