HÍREK&CIKKEK LUCY HALE LETÖLTÉSEK GALÉRIA REGISZTRÁCIÓ

Welcome message

Köszöntök mindenkit Magyarország első számú Lucy Hale színésznővel foglalkozó oldalán. Itt teljes mértékben megismerheted a Hazug csajok társasága főszereplőjét illetve egy kicsit a sorozatba is betekintést nyerhetsz. Érdemes minden nap benézned, hogy elsőként értesülj a vele kapcsolatos hírekről, cikkekről, valamint ajánlanám a letöltések menüpontot, ahol belekezdhetsz a sorozatba is.

 
Current projects
PRETTY LITTLE LIARS
2010-2017
A sorozat központjában öt lány (Aria, Hanna, Emily, Spencer, Alison) áll, akik közül az egyikük, Alison egy rejtélyes éjszaka után eltűnik és nem találják többő sehol. A lányok eltávolodtak egymástól, de egy évvel később hirtelen rejtélyes üzeneteket kapnak egy titkos A-tól, akiről nem tudják, ki az, majd újra összehozza őket..
MARK. GIRL
2013-2017
A mark. girl egy kozmetikumokat, kiegészítőket és ruhákat tartalmazó cég, aminek 2014-től Lucy Hale lett a reklámarca. A kollekció által rengeteg kép készül Lucyről és egyre több reklámban tűnik fel a mark. girl ruháiban és kiegészítőiben. A kozmetikumokat pedig az Avon webshopban és a katalógusokból lehet megrendelni.
DUDE
2017
Lucy Lily személyében mutatkozik meg, a film története szerint egy csapatnyi tinédzser lánynak meg kell tanulnia megküzdeni az élet nehézségeivel a gimi után. Vajon sikerül nekik?
CASETIFY
2017
Hallottál már arról a Casetify márkáról, aminek Lucy Hale a reklámarca? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy megismerd, ugyanis olyan telefontokokat terveznek, aminek biztosan te sem tudnál ellenállni! A kreatív és művészi tokon át, egészen a cukikig, mind-mind kivétel nélkül hihetetlenül jól néz ki!
 
Chat box
 
Affiliates

   

   

   

16/12

 
About the site

 Szerkesztő: Mia
 Téma: Lucy Hale
 URLlucy-hale.gportal.hu
 Nyitás: 2017 január 21
 Elérhetőség: @
 Ajánlott böngésző: Google Chrome
 Szolgáltató: Gportal & SoSugary

Az oldal 2017 január 21-én nyílt meg, abból a célból, hogy a Lucy Hale rajongók vagy a Prett Little Liars kedvelői informálódjanak a legfrissebb hírekről és cikkekről, ami megjelenik. Az oldalon minden saját készítésű, fordítású, eltulajdonításuk tilos!
 
Spotlight

 
Official links
 
Latest images

 
Competition

 

Hírek

InStyle fotósorozat

2017.03.16. 14:20, Mia

Jó hírem van, hosszú idők óta végre újra fotósorozat készült Lucyről, az InStyle magazin áprilisi számához, aminek a képeit Billy Ballard fotózta. Pár gyönyörű képet Lucy is megosztott velünk az instagram oldalán, de a galériában mindet megtekinthetitek kiváló minőségben. Egyébként Lucy ruháját James Valeri válogatta, sminkjét Kelsey Deenihan, haját pedig Kristin Ess készítette, amiket maga Lucy is megköszönt az egyik poszolt képe alatt.

   

Miután feltöltöttem a fotósorozat képeit az oldal galériájába, észrevettem, hogy a magazin scan képek is felkerültek a netre, úgyhogy most már azokat is elérhetitek itt: